maanantai 12. syyskuuta 2011

Koska edellinen bloggaukseni viivästyi kuusi päivää, Valtiattareni antoi rangaistuksen. Ennen kuin saan seuraavan tehtävän, minun pitää kirjoittaa kuusi novellia, tuokiokuvaa tai runoa blogiin. Ilmeisesti Valtiatar nauttii lukiessaan niitä..

1. Muisto nuoruudesta, kun asuin vielä kotona. Olin noin 16-vuotias, ja palannut juuri noin kolmansilta treffeiltäni silloisen tyttöystäväni kanssa. Kielisuudelmia, epävarmaa rintojen kourimista ja korvanlehden näykkimistä enempää en ollut saanut. Panetti. Menin omaan huoneeseeni, avasin farkkuni, suljin silmäni ja kuvittelin tämän, vaikka itse sanonkin, helvetin seksikkään punapään päälleni ratsastamaan. Laukesin hetkessä.

2. Kun kerran muistellaan, niin antaa mennä sitten. Samoihin aikoihin olin jälleen mielipuuhassani omassa huoneessani. Nautiskelin tällä kertaa pidempään, kunnes äkkiä tajusin, että ovi aukeaa. Äitini ei tosin ehtinyt astua sisälle huoneeseeni, ovi sulkeutui hyvin nopeasti. Hävetti suunnattomasti. Asiasta ei puhuttu jälkeenpäin.

3. Tiesittekö, että Valtiattareni nauttii piiskattavana olemisesta? Minäpä tiesin. Ai mistäkö? Vaikka siitä, kun olen antanut rottingin laulaa hänen reisilleen, pepulleen ja pohkeilleen, ihaillut niiden juovikkuutta, kuunnellut nautinnon ja kivun sekaisia voihkaisuja, tuntenut nenässäni hänen valuvan pillunsa tuoksun, ja lopulta upottanut sormeni kivusta huuomantuneen Valtiattareni sisään, saaden Hänet laukeamaan vavahdellen niin voimakkaasti, että Hän on on lopulta nyyhkyttänyt voipuneena olkaani vasten.

4. Kauan, kauan sitten pidin yhteyttä naiseen, joka asui kaukana minusta. Tapasimme ensimmäisen kerran kauniissa Kuopiossa. Lähdimme kävelemään metsään, hermostuneina. Päädyimme järven rantaan kalliolle. Suutelin häntä. Riisuin hänet. Oli kesä, ja lämmin. Hän laukesi vasten suutani, minä hänen suuhunsa. Hetken päästä rakast..paskat, panimme kuin kanit. Kun lähdimme, meitä vastaan käveli kaksi nuorta poikaa. Vilkaisimme toisiimme ja nauroimme niinkuin vastanaineet tekevät, pojat katselivat meitä virnistellen. Mitä sitä salailemaan, olipahan pojilla puhuttavaa.

5. Mies makaa sängyssä selällään, tuijottaa kattoon, miettii miten onnekas hän on. Miten hän on tänne päätynyt, ja mitä hän on tehnyt ansaitakseen tuon ihanan naisen, joka maistelee hänen seisovaa kaluaan. Nainen suukottelee terskaa, nuolaisee kiveksiä. Sitten hän tekee jotain, jota mies ei ole koskaan kokenut. Hän kuiskailee himosta käheällä äänellä kuinka ihana mies on, kuinka paljon hän nauttii saadessaan tehdä hyvää. Ja samalla hän antaa kielensä ja huulensa valua alaspäin. Kivesten alle, alemmaskin. Kokoajan nainen kertoo, miten hän nauttii saadessaan koskettaa huulillaan miehen ihoa. Mies nauttii, hän miettii ettei hän ole ehkä koskaan nauttinut näin paljon. Nainen pitää pienen tauon, ja painaa sitten vikkelän, kuuman kielensä miehen peppureiälle. Mies ei ajattele enää selkeästi, hän näkee värejä, mustaa, kirkasta, taivaan. Sitten tarttuu naista hiuksista, hän ei ajattele, vaan toimii eläimellisen kiihkon vallassa, ja sanoo, ei, käskee naista, narttua riisumaan housunsa heti. Nainen tottelee voihkaisten, mies heittää hänet sängylle vatsalleen, kiskaisee lantion ylös, ja tunkeutuu syvälle naisen sisään. Ottaa hänet.

Myöhemmin mies ja nainen tekevät ruokaa, katsovat elokuvan, nauttivat toisistaan lisää, kunnes poistuvat tahoilleen, tietäen, että he tuskin tapaavat enää koskaan.

6. Blogin aiheeseen palatakseni. Ja itseeni. Eihän minulle nyt toki ylläkuvatun kaltaista ole tapahtunut, mielikuvituksen tuotetta. Olin noin parikymppinen, kai, tai vähän alle. Lomalla armeijasta, en ollut edes runkannut viikkoon. Lähdimme mökille ystävien kanssa, poikaporukalla. Tai no, sama se, eihän sitä pillua olisi saanut vaikka tyttöjäkin olisi mukaan sattunut, joten puhutaan sitten totta, oli siellä naisiakin. Kun olimme olleet mökillä pari tuntia, paineet olivat sietämättömät, etenkin kun tiesin edessä olevan yhteissaunan. Kun sopiva tilaisuus tuli, sanoin käyväni vessassa. Kävelin vessan ohitse polkua metsään, kiipesin kalliolle. Maisemat olivat upeat, ilta-aurinko paistoi kauniisti järvelle. Riisuin housuni, en oikeastaan edes välittänyt näkisikö kukaan. Runkkasin seisaallani nautiskellen, hitaasti, kunnes sykkivä kaluni syöksi nesteensä mustikkavarpujen päälle.

Seuraavana päivänä menimme krapulassa samaiselle kalliolle. Tytöt söivät mustikoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti