maanantai 5. syyskuuta 2011

"Kurja runkkari menee vaimonsa lähdettyä etsimään sievät pikkupöksyt, ja pukeutuu niihin. ranteeseen vielä koru, semmoisen löytänet kodista jossa on kaksi naispuoleista ihmistä. Sukkikset tai stay-upit ovat plussaa.

Pöksyt jalassa runkkari vie ensin itsensä lähes huipulle, niin että kiimapisara nousee, laskeutuu sen jälkeen tunniksi tekemään TÖITÄ! Hus treffeiltä siitä! ja tunnin ahkeran työskentelyn jälkeen on runkkarilla lupa laueta, katsella she-male tai tiittipornoa ja antaa ihanan orkun helpottaa kupeensa."


Sain Valtiattarelta ylläolevan tehtävän tälle päivälle. Puin päälleni vaimoni valkoiset pitsiset pikkuhousut, ja vein itseni lähelle huippua. Seuraava tunti oli nöyryytyksen ja kiihotuksen sekoitusta. Toisaalta halusin eroon pikkareista, ja toisaalta laukeaminen muutaman päivän tauon jälkeen pyöri mielessä. Juuri ennen tunnin täyttymistä Valtiatar tarkisti vielä webcamilla että olen toiminut ohjeiden mukaisesti. Tämän jälkeen sain laueta, ja pääsin huipulle melko nopeasti, osin varmasti siksi, että sain viimein riisua pikkarit. Kiitokset Valtiatterelle tämänkertaisesta nautinnosta.

Lisätään vielä, että viime viikon tehtävä jäi toteuttamatta ns. henkilökohtaisista syistä. Arvailkaa vaan, en kerro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti